Gebruik je wasstraatpas

Hoe het werkt bij een roll-over?

Een roll-over is een type autowasstraat waarbij het voertuig stilstaat terwijl een aantal borstels, sproeiers en drogers over en rond het voertuig beweegt om het te reinigen. In tegenstelling tot een autowasstraat waarin het voertuig door een straat rijdt, wordt bij een roll-over carwash het voertuig op zijn plaats gehouden terwijl alles eromheen beweegt.

Stap 1:
Verzilver je code online

Jouw Wasstraatpas heeft een unieke code die verzilverd moet worden. Ga naar *code verzilveren* op de website en vul de benodigde gegevens in samen met uw unieke code. Na het verzilverproces ontvang je een e-mail met jouw wassing!

Stap 2:
Vraag  je locatie code bij een medewerker

Op de locatie van de wasstraat kun je eenvoudig een locatiecode aanvragen om je Wasstraatpas te activeren. Je loopt naar de balie, informeert de medewerker dat je de Wasstraatpas wilt activeren en de locatie code nodig hebt. Zodra je dit hebt gedaan, ontvang je een Barcode die je laat scannen bij dezelfde medewerker. Je ontvangt dan een bonnetje van de medewerker.

Let op:
Je kunt per persoon maximaal één locatie code per locatie in 3 maanden gebruiken. Check bij het verzilveren welke locaties allemaal beschikbaar zijn.

Stap 3:
Gebruik je bon!

Je ontvangt een bon na het scannen van je QR-code. Je rijdt vervolgens de roll-over in en verlaat dan de auto. Je gebruikt de bon aan de betaal zuil en drukt op start.

Stap 4:
Geniet van je wasbeurt!

That's it! Na afloop stap je weer in de auto en verlaat je de roll-over.

Heb je nog vragen over hoe de Wasstraatpas werkt? Bekijk dan onze FAQ pagina voor de meestgestelde vragen.

Let op:
- Jouw WasstraatPas blijft geldig tot een specifieke vervaldatum, die vermeld staat op de pas zelf.